3F sotori in hale  3F šotori in hale, Ptujska cesta 155, 2000 Maribor

Ogrodje industrijskega šotora tip  3f ale

 

- Osnovo ogrodja industrijskih šotorv tip 3f ale tvorijo štirikotni aluminijasti profili v kvaliteti T6061 - SIST EN Al-Mg1SiCu. Osnovni aluminijasti profili so dimenzionirani na potrebne statične obremenitve, za razpone do max.50m.

3f ale

- Sidrišča industrijskega šotora 3f ale so narejena iz vroče cinkane sidrne plošče z gibljivim nastavkom, ki omogoča niveliranje neravne podlage ( <10cm ) ter sidrana na podlago ali s sidrnimi kavlji ali sidrnimi vijaki. Prav tako so iz vročecinkanaega jekla S155 narejeni vsi vezni T elementi.

3f ale

- Ogrodje je standardno prirejeno za postavitev na kompaktna tla-podlago min. 0,2Mpa ( npr: teptana-utrjena zemljina, cement, asfalt, ali pasovni temelji ali 30x30x30 cm točkovni temelj za vsako nosilno nogo ).

3f ale

- Za optimalno napetost strešnega platna skrbijo posebni vroče cinkani natezni vijaki, ki so trajnejši in učinkovitejši ter lepšega izgleda, kot standardni natezniki z ragljo (gurtna).

- Vsa stranska platna so tudi v spodnjem delu opremljena z "žepom" na notranji strani, v katero se vstavi cev, ki zagotavlja optimalno napetost stranskih platen.

3F ALE - struktura industrijskega šotora

Pridržujemo si pravico do napak in sprememb v cenah, napisanem besedilu in tehničnih opisov brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in vedno ne odražajo dejanskega stanja v celoti.