3F sotori in hale  3F šotori in hale, Ptujska cesta 155, 2000 Maribor

Ogrodje industrijskega šotora tip  3f sj

3F SJ - ogrodje industrijskega šotora

- Osnovo ogrodja industrijskih šotorv tip 3f sj tvorijo štirikotni profili v kvaliteti jekla S155 ( pozicija 1. na sliki). Osnovni jekleni profili so dimenzionirani na potrebne statične obremenitve, peskani in v standardni izvedbi barvani ali z doplačilom vroče cinkani.

 - Aluminijasti profili vodil strešnih in stenskih platen (v kvaliteti T6061 - SIST EN Al-Mg1SiCu) so priviti na osnovne jeklen profile ( poz. 2.). Profili vodil platen so dimenzionirani v skladu z osnovnim jeklenim profilom tako, da so atmosferskim vplivom izpostavljeni le aluminijasti deli konstrukcije-ogrodja (poz. 2a.).

- Sidrišča industrijskega šotora 3f sj so narejena iz vroče cinkane sidrne plošče z nastavkom, ki omogoča niveliranje neravne podlage ( <10cm ) ter sidrana na podlago ali s sidrnimi kavlji ali sidrnimi vijaki ( poz. 3. ).

- Ogrodje je standardno prirejeno za postavitev na kompaktna tla-podlago min. 0,2Mpa ( npr: teptana-utrjena zemljina, cement, asfalt, ali pasovni temelji ali 30x30x30 cm točkovni temelj za vsako nosilno nogo ).

- Za optimalno napetost strešnega platna skrbijo posebni vroče cinkani natezni vijaki ( poz. 4.), ki so trajnejši in učinkovitejši ter lepšega izgleda, kot standardni natezniki z ragljo (gurtna).

- Vsa stranska platna so tudi v spodnjem delu opremljena z "žepom" na notranji strani, v katero se vstavi cev, ki zagotavlja optimalno napetost stranskih platen ( poz. 5.).

3F SJ - struktura industrijskega šotora

Pridržujemo si pravico do napak in sprememb v cenah, napisanem besedilu in tehničnih opisov brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in vedno ne odražajo dejanskega stanja v celoti.