3F sotori in hale        3F šotori in hale, Ptujska cesta 155, 2000 Maribor            3F - kontaktni podatki

Plačilni pogoji za program  3F PRO

 

 Navedeni so vsi modeli in izvedbe, ki so v proizvodnji oz.prodaji in ni nujno, da so vedno TAKOJ dobavljivi v vseh dimenzijah in barvnih kombinacijah.
3F potrdi dobavljivost posameznega modela z izstavitvijo "Ponudbe/predračuna".  Če želen šotor/hala ni na zalogi v centralnem skladišču, 3F ne izstavi ponudbe/predračuna temveč obvesti morebitnega kupca katere barvne kombinacije so takoj dobavljive
( če na zalogi ni želene barve ) oz. katere dimenzije najbliže želeni ( že na zalogi ni želene dimenzije šotora ) - ter kdaj predvidoma bi lahko bil dobavljiv šotor/hala v želeni barvi in/ali dimenziji.

Pozor, pri izdelkih označenih z 3f-pro-akcijska-cena : praviloma je veljavnost ponudbe/predračuna 5 dni od izstavitve, pri šotorih označenih z 3f-pro-akcijska-cena je pa znižal začasno ceno glavni dobavitelj za Evropo - ker dobimo obvestilo o pričetku in koncu vsake takšne akcije, le dan pred pričetkom oz.zaključkom, lahko izstavimo predračune/ponudbe za izdelke označene z 3f-pro-akcijska-cena le z veljavnosto 1 dneva !


PREDRAČUN-PONUDBO vam izstavimo izključno le za šotore/hale, ki so dobavljivi v 7-dnevnem dobavnem roku !


PLACILNI POGOJI :
3F, garantira dobavo in navedeno ceno, le v primeru, ko je
1.
Velja za fizicne osebe : vsaj 75% - v kolikor je osebni prevzem na Ptujski cesti 155, Maribor;
2.
Velja za pravne osebe in vso direktno dostavo na dom (naslov v Sloveniji): 100%
navedenega zneska "ZA PLAČILO" , do dne, ki je naveden kot rok placila na "Ponudbi/predračunu", tudi dejansko knjiženo na poslovni račun 3F.  Dan, ko je znesek, v skladu s predračunom, dejansko knjižen na poslovni račun 3F, se šteje kot dan naročila !
Celoten znesek računa mora biti poravnan najkasneje ob prevzemu šotora.

za morebitne stroške montaže, poglejte zavihek  "Montaža".

Velja za davčne zavezance:
v primeru ko je istočasno s šotorom/halo naročena tudi montaža šotora, je lahko predračun in račun izstavljen v skladu z " obrnjeno davčno breme po 76.a clenu ZDDV-1 " v skladu z določbo 7. točke 44. člena ZDDV-1. - v tem primeru velja zapisana cena brez DDV in od stroškov montaže se tudi odšteje 22% DDV - če želite predračun-ponudbo brez DDV - označite to prosimo v polju za "telefonsko stevilko" in obvezno vpišite davčno številko !
OPOZORILO: fotografije so simbolične. vsi zneski so v € (EVRIH) z vključenim DDV, razen kjer je to posebej označeno - fco. Maribor, Ptujska cesta 155.