3F PRO industrijski nadstreski
NADSTREŠKI - PREKRITJA
(industrijski - serijski)
3F šotor | hala | garaža 3F šotor | hala | garaža 3F šotor | hala | garaža 3F šotor | hala | garaža 3F šotor | hala | garaža
"
3F šotor | hala | garaža
Za namestitev 3F PRO industrijskih nadstreškov niso potrebeni temelji, skladno s priloženo statiko so vključeni ustrezni sistemi sidranja za kontejenrje, enostavno prilagodljivi tudi na druge osnove za varno pritrditev.
4 v 1 Twistlock sistem pritrjevanja ponuja štiri možnosti pritrditve nadstreška: 1.na kontejnerje, 2.na zidiih ali betonskih površinah, 3.na ogrodja s prirobnicami in 4.z varjenjem na jeklene konstrukcije.

Industrijski serijski nadstreški 3F PRO industrijski nadstreski


  3F PRO industrijski nadstreski industrijski nadstrešek je še posebej zanimiv za obrt, industrijo in kmetijstvo.
Služijo npr. lahko kot strešna kritina za prekritje silosov, za hale za razsuti tovor ali ustvarjajo zavetje med dvema kontejnerjema.
3F PRO industrijski nadstreski nadstrešek nameščen na dva kontejnerja se lahko uporablja kot delovno mesto ali služi kot varno skladišče strojev in blaga.
Visoko stabilnost 3F PRO industrijski nadstreski industrijskih nadstreškov je potrjena s priloženo statiko, skupaj z 720gr/m2 ognjevarno cerado po SIST EN 13501, bo zadovoljila vse zahteve po varnem delovnem mestu.
3F PRO industrijski nadstreski nadstrešek je mogoče hitro in enostavno razstaviti in sestaviti, zato ga je mogoče uporabiti tudi začasno, na primer na gradbiščih.
Z ločeno dobavljivo čelno in/ali zadnjo steno ( obe steni sta prilagojeni za višino ISO kontejnerjev ), ki je montirana na lastno konstrukcijo, pa pridobimo kvaliteten zaprt prostor.
Čelna stena z vrati ima velika mehanska dvižna tovorna vrata, ki jih je mogoče enostavno odpreti z vlečno napravo.
3F PRO industrijski nadstreski nadstrešek je zasnovan za celoletno uporabo in prenese visoke obremenitve.
Razmik med loki je 1,5 m. Zaradi tega lahko jeklena konstrukcija, ki je vroče cinkana nosi visoke obremenitve. Statika dokazuje robustnost in stabilnost 3F PRO industrijski nadstreski nadstreška.

OPOZORILO: po naročilu vas bomo obvestili o datumu dobave / ca.7 dni po naročilu /, da se lahko pripravite za dostavo, vsi nadstreški so pakirani v enem zaboju ( 6x6m=ca.270kg, 8x6m=ca.470kg, 8x12m=ca.830kg, 10x12m=ca.920kg, / npr.čelna stena z vrati za 10m=ca.270 kg !!! ) priporočamo uporabo ustreznega viličarja za razklad.

*** Na področju Slovenije prodaja in zastopa 3F PRO Skladiščni šotor  industrijske nadstreške edino 3F Darko Fras s.p. in Fortasse d.o.o. ***

C E N I K

3F PRO industrijski nadstreski
INDUSTRIJSKIH SERIJSKIH NADSTRŠKOV

( vse dimenzije mogoče niso vedno takoj dobavljive v vseh barvnih kombinacijah, če želenega  nadstreška slučajno ni na zalogi v skladišču, vam sporočimo predviden rok dobave ali dobavljive kombinacije )

vse cene v EVRIH, z vključeno dostavo po Sloveniji ( do točke dostopne s špedicijskimi kamioni - nerazloženo), montaža ali samo svetovanje (nadzor) pri montaži - po želji

Û na serijske šotore Û                                             Ü na nadstreške po meri Ü